top of page

Cadeaubon

Een cadeaubon voor een zwangerschapsmassage of een kraambehandeling is hét cadeau voor de vrouw die een kindje verwacht of net heeft gekregen.

cadeaubon zwangerschapsmassage sittard.JPG
cadeaubon massage sittard.jpg

Het ultieme selfcare moment voor de vrouw

Een baby op komst is zo vreugdevol dat de nieuwe moeder vaak wordt overladen met knuffels, speendoekjes, speelgoed en mega schattige rompertjes. Heel erg lief en leuk allemaal maar wie denkt er aan de mama zelf?

Zwanger zijn brengt een hoop verandering met zich mee, niet alleen fysiek maar ook emotioneel, mentaal en hormonaal verandert er veel in korte tijd.

Tijdens een zwangerschapsmassage kan de mama in spe hier even alle tijd en aandacht aan geven en heeft zij echt een moment voor zichzelf.

Na de bevalling begint het avontuur (opnieuw) er is een kindje geboren die alle tijd, liefde en aandacht nodig heeft. Maar er is ook een nieuwe moeder geboren, die moet herstellen van haar zwangerschap, de bevalling en mag wennen aan haar nieuwe rol als moeder. Een postpartummassage of kraammassage is een geweldige manier om het lichaam te laten ontspannen, wat bijdraagt aan het herstel en je eert in je rol als moeder. Het is mogelijk om een eenmalige kraambehandeling te boeken maar er zijn ook pakketten beschikbaar in een reeks van 3, 5 of 7 behandelingen die je na de bevalling kunt ontvangen.

kraammassage limburg cadeaubon.jpg

Cadeaubon bestellen

Babyshower, mother's blessing of een heerlijk kraamcadeau nodig? Een cadeaubon is een weldaad voor elke vrouw.

Wil je een cadeaubon bestellen?
Mailen of whatsapp gaat het snelste en schrijf mij:

-de waarde van de bon

-voor wie de bon is

 

 

Mijn praktijk is gevestigd in Sittard en voor de behandelingen aan huis hanteer ik een reistijd van max. 1 uur.


 

kraammassage limburg cadeaubon.jpg
bottom of page