top of page

Zwangerschapsmassage

Zwanger zijn is een speciale periode waarin je een transformatie doormaakt van vrouw naar moeder. Het vraagt ook veel van je fysieke lichaam door alle veranderingen die er in korte tijd plaatsvinden.

Het ontvangen van een massage is zowel goed voor jou als voor je baby.

Je ontvangt:

-voorgesprek

-voetenbadje

-gehele lichaamsmassage

-zwangerschapsthee en een gezonde snack

In mijn praktijk in Sittard €111,- 

De massage bij jou thuis kan ook:

€ 175,- excl. reis- en parkeerkosten.

Wat andere vrouwen van mijn zwangerschapsmassage vinden:

Ik ben recent voor de eerste keer bij Sandy geweest voor een zwangerschaps massage. Ik werd vooraf verwend met een voetenbadje, en ze stelde goede vragen om mijn behoefte te achterhalen.
De massage zelf was heerlijk en heel vakkundig.
Ik kon me goed ontspannen, en ik ging na een kopje thee na de massage met een heerlijk gevoel naar huis!
De volgende massage is alweer geboekt!
- Krystel

~  

Ik heb een hele fijne zwangerschapsmassage bij Sandy gehad. Ik voelde me echt op mijn gemak bij haar. Daarnaast heb ik het persoonlijk als heel fijn ervaren dat ik op mijn buik kon liggen tijdens de massage. Ik zou Sandy van harte aanbevelen. - Djesika

Gun jezelf een MoederZacht massage bij Sandy! Ben 32 weken zwanger en dit was precies wat ik nodig had. Ze heeft een speciale bank waar je op je buik kon liggen, hemels! De postpartum massage ga ik boeken. Waar een mooie baby wordt geboren wordt ook een mooie mama geboren❤️ Nogmaals bedankt! ✨- Mina

~

Wat een enorm fijne ervaring! Lang geleden dat ik zo’n diepe ontspanning heb mogen ervaren. Absolute aanrader voor alle mama’s to-be! - Pien

~

Hele fijne zwangerschapsmassage van Sandy gekregen. Zeker van plan om terug te gaan na de bevalling voor een postpartum behandeling! - Bo

~

zwangerschapsmassage
zwangerschapsmassage zuid limburg

Een zwangerschap is een bijzondere periode. In korte tijd mag er een kindje groeien in je buik. Dit kan voor jou fysiek voor klachten zorgen bijvoorbeeld in je rug, bekken of benen. Ook mentaal of emotioneel ben je misschien anders dan voorheen.

 

Tijdens mijn zwangerschapsmassage mag je even ontspannen en de tijd nemen om alle veranderingen waar te nemen en te kunnen zakken in je lichaam. 
Ik geef je een uitgebreide massage in rug of zijligging, maar mijn tafel heeft ook een uitsparing waardoor je op je buik mag liggen als je dit prettig vindt. 

~

Hieronder vind je een bewuste online zwangerschapskalender met natuurlijke weetjes en positieve geboorteverhalen van week tot week. 

Hierin lees je niet alleen terug over de ontwikkeling van de baby maar ook van jou prachtige en krachtige lichaam.

Zwangerschapsmassage in Limburg 

Je kunt voor een massage terecht in mijn praktijk in Sittard maar ik kan ook met mijn massagetafel en alle andere spullen naar jou toekomen. Mijn werkgebied is heel Limburg en ik reken de eerste 20 km. vanaf Sittard geen reiskosten.

Vrijwel alle vrouwen vinden het heerlijk om weer heel even op hun buik te kunnen liggen op mijn speciale massagetafel met buikuitsparing. Tijdens de massage ontvang je eerst een warm voetenbad met magnesiumzout, daarna ontvang je een gehele lichaamsmassage met olie en stem ik met jou af of je nog specifiek ergens op wilt focussen. De massage is gericht op ontspanning maar dat wilt niet zeggen dat gespannen spieren niet steviger aangepakt mogen worden indien mogelijk en waar nodig.

 

 

Na de massage heb ik een kopje thee voor je met iets lekkers erbij zodat je nog even bij kunt komen voordat je weer naar huis gaat. Als je het leuk vind mag je ook nog een kaartje trekken uit een van mijn kaartendecks.

 


 

zwangerschapsmassage sittard
bottom of page