top of page

Zwangerschapsmassage

Zwanger zijn is een speciale periode waarin je een transformatie doormaakt van vrouw naar moeder. Het vraagt ook veel van je fysieke lichaam door alle veranderingen die er in korte tijd plaatsvinden.

Het ontvangen van een massage is zowel goed voor jou als voor je baby.

Je ontvangt:

-voorgesprek

-voetenbadje

-gehele lichaamsmassage

-zwangerschapsthee en een gezonde snack

In mijn praktijk in Sittard €111,- 

De massage bij jou thuis kan ook:

€ 160,- excl. reis- en parkeerkosten.

Zwanger& kraammassage pakket:

- 2  zwangerschapsmassages in mijn praktijk

-1 kraambehandeling bij je aan huis 

Drie behandelingen voor

€ 375,-

Voorwaarden:

-bedrag dient na de eerste massage volledig te worden voldaan

-voor een bellybind sessie wordt €20,- extra gerekend

-exclusief reis- en parkeerkosten voor de massage bij jou aan huis.

zwangerschapsmassage limburg.jpg
WeDefinitely-fotografie-6821.jpg

Een zwangerschap is een bijzondere periode. In korte tijd mag er een kindje groeien in je buik. Dit kan voor jou fysiek voor klachten zorgen bijvoorbeeld in je rug, bekken of benen. Ook mentaal of emotioneel ben je misschien anders dan voorheen.

 

Tijdens mijn zwangerschapsmassage mag je even ontspannen en de tijd nemen om alle veranderingen waar te nemen en te kunnen zakken in je lichaam. 
Ik geef je een uitgebreide massage in rug of zijligging, maar mijn tafel heeft ook een uitsparing waardoor je op je buik mag liggen als je dit prettig vindt. 

~

Hieronder vind je een bewuste online zwangerschapskalender met natuurlijke weetjes en positieve geboorteverhalen van week tot week. 

Hierin lees je niet alleen terug over de ontwikkeling van de baby maar ook van jou prachtige en krachtige lichaam.

Zwangerschapsmassage in Limburg 

Je kunt voor een massage terecht in mijn praktijk in Sittard maar ik kan ook met mijn massagetafel en alle andere spullen naar jou toekomen. Mijn werkgebied is heel Limburg en ik reken de eerste 20 km. vanaf Sittard geen reiskosten.

Vrijwel alle vrouwen vinden het heerlijk om weer heel even op hun buik te kunnen liggen op mijn speciale massagetafel met buikuitsparing. Tijdens de massage ontvang je eerst een warm voetenbad met magnesiumzout, daarna ontvang je een gehele lichaamsmassage met olie en stem ik met jou af of je nog specifiek ergens op wilt focussen. De massage is gericht op ontspanning maar dat wilt niet zeggen dat gespannen spieren niet steviger aangepakt mogen worden indien mogelijk en waar nodig.

 

 

Na de massage heb ik een kopje thee voor je met iets lekkers erbij zodat je nog even bij kunt komen voordat je weer naar huis gaat. Als je het leuk vind mag je ook nog een kaartje trekken uit een van mijn kaartendecks.

 


 

Zwangerschapsmassage in Limburg
bottom of page