top of page

Welkom Mama Ceremonie

Een warm welkom in het moederschap: een ritueel om je nieuwe rol als moeder te vieren.

Full Body Deluxe Kraammassage.jpg

Wat is het?

De Welkom Mama Ceremonie is een drie uur durende sessie die ik bij jou thuis geef als je onlangs bent bevallen en je de nieuwe rol als moeder wilt vieren. Deze sessie helpt je bij een rustige overgang van vrouw naar moeder, ook als je een volgend kindje hebt ontvangen.
Je hebt (weer) geboorte gegeven en een behoorelijke reis afgelegd welke je nu mag vieren en jezelf mag eren met dit mooie ritueel.


Vanaf 4 weken na de bevalling kan deze sessie geboekt worden en kom ik met alle benodigdheden naar je toe. Je krijgt uitgebreid de ruimte om je geboorteverhaal en je ervaring over de kraamweken te delen, een grootse gebeurtenis. Tijdens deze behandeling mag je je gekoesterd, gevoed en bewonderd voelen en ook de liefde voor jezelf voelen omdat je je wilt eren in deze nieuwe rol als moeder.

Ongeveer 3 uur ben ik bij je thuis

€255,-

In mijn praktijkruimte: €225,-

kraam massage limburg
nourishingnewmamaplan
nourishingnewmamaplan

Hoe ziet de sessie eruit?

Deze ceremonie is bij jou thuis en ik ben dan ongeveer 3 uur bij je. Als ik aankom maak ik als eerste de ruimte helemaal in orde. Ik neem mijn massagetafel en alle andere spullen mee. Het enige wat ik nodig heb is ruimte om de massagetafel neer te zetten op een plek waar jij je ontspannen voelt.

 

We beginnen met een yoni steam of een voetenbad. Daarna is er ruimte om je verhaal te delen over hoe je de zwangerschap, de bevalling en de periode van de kraamtijd te delen.  Als je het prettig vindt kan ik je meenemen in een begeleide meditatie voordat we met de massage beginnen zodat je helemaal kan aankomen in het hier & nu.

Vervolgens ontvang je een uitgebreide lichaamsmassage en als je wenst kan ik je buik ook masseren en een castorolie buikpakking geven.

Aan het einde van de massage wikkel ik je helemaal in de (rebozo) doeken, zoals een coconnetje en ontvang je een wens voor het moederschap.
Dan laat ik je even rusten terwijl je in je cocon ligt en nadat ik je weer uitwikkel krijg je de tijd om weer rustig bij te komen en ontvang je chia pudding of soep om de ceremonie af te sluiten.

bottom of page