top of page

Verliesgeboorte Ceremonie

Deze ceremonie is voor moeders die hun kindje(s) hebben verloren en stil willen staan bij dit grote verlies en de leegte die daarbij wordt ervaren.

Met deze ceremonie geef ik aandacht aan dit verlies maar ook aan jouw herstellende lichaam met massages en meer.

Full Body Deluxe Kraammassage.jpg

Als je moeder bent geworden maar je kindje niet meer fysiek bij je is

Deze Verliesgeboorte Ceremonie is een drie uur durende sessie die ik bij jou thuis of in mijn praktijkruimte geef als je een verliesgeboorte hebt meegemaakt. Met een verliesgeboorte bedoel ik een miskraam, abortus, stilgeboorte of het verlies van je baby enkele dagen na de bevalling. 

 

Het draait om jou en jouw behoeftes. Je lichaam heeft hard gewerkt om nieuw leven te creëren en blijft ineens met een leegte achter. 

Je mag vertellen wat je wilt vertellen en delen wat er in je opkomt, alles mag niets hoeft. Als je klaar bent met je verhaal mag je een kaars voor je kindje aansteken en kunnen we beginnen met een yoni steam of een warm voetenbad. Voorafgaand kan ik je meenemen in een begeleide meditatie om in het hier en nu te komen. 

Daarna masseer ik je lichaam met een warme olie en stem ik met je af waar je behoeftes liggen. Op indicatie kan ik ook moxatherapie inzetten. Vaak is een warme castorolie buikpakking erg fijn om te ontvangen welke wordt gevolgd door een zachte buikmassage. 

Aan het einde wikkel ik je in met rebozo doeken waarna je even mag blijven liggen.

We eindigen deze ceremonie met een chia pudding of soep. 

Ongeveer 3 uur ben ik bij je thuis

€255,-

In mijn praktijkruimte: €225,-

rebozo massage
verliesgeboorte ritueel
verliesgeboorte ritueel

Een vlinderkindje

De gevoelens en pijn die er komen kijken bij het verlies van een kindje zijn bijna ondraaglijk.
Het gevoel dat je toekomst wordt ontnomen, welke zin het leven heeft en waar je de kracht nog vandaan moet halen om door te gaan. Zijn allemaal gedachten en gevoelens die voorbij kunnen komen.

Rouwverwerking kent vele fasen en iedereen gaat op zijn eigen manier met een situatie om. Gelukkig is er vanuit vele hoeken veel coaching en ondersteuning mogelijk als je te maken hebt mer verlies. Vaak zie je dat het lichaam(sbewustzijn) hierbij niet wordt meegenomen. Een Verliesgeboorte Ceremonie kan een mooie toevoeging hierbij zijn.

bottom of page