top of page

Massage na een verliesgeboorte

Een verliesgeboorte: miskraam, stilgeboorte of afgebroken zwangerschap zet je wereld op zijn kop. Je bent moeder geworden maar hebt je kindje(s) niet meer fysiek bij je. Die ondraaglijke pijn gaat samen met veel verdriet, stress en een lichaam dat moet herstellen van de periode dat je zwanger bent geweest.

Holistische massage Sittard.jpg
massage na verliesgeboorte

Hoe ziet een massage na verlies eruit

Je bent welkom in mijn praktijkruimte en mag delen wat je wilt delen. Als je geen behoefte hebt om te praten dan mag dat en heet ik je welkom op de massagetafel om te mogen ontvangen.
 

Door de lichaamsmassage mag je lichaam even ontspannen en hoeft het even 'niets'. Ongedacht de duur van je zwangerschap is er hormonaal een hoop verandert en in gang gezet, je lichaam heeft de tijd nodig om hiervan te herstellen.


Naast de lichaamsmassage geef ik je een castorolie buikpakking om je energie en hormonen weer in balans te brengen. Op indicatie kan ik ook moxatherapie toepassen.

Ik masseer je met verwarmende olie maar zal ook gebruik maken van massagetechnieken met de rebozo, dit is een traditioneel geweven sjaal uit Mexico. 

Na afloop ontvang je een kopje thee met iets lekkers.

Massage in mijn praktijkruimte:

 120 minuten €125,-

Massage bij jou aan huis:

120 minuten €175,-

behandeling na miskraam

Verloren verlangen

Misschien zou je voor het eerst moeder worden of misschien werd er opnieuw een vreselijke stilte in je baarmoeder waargenomen. Het kan zijn dat je niet wist dat je zwanger was of dat je ongewild een zwangerschap moest afbreken.

Wat je situatie ook is, en in welk stadium je ook afscheid moest nemen van je kindje, Kitty & Nicky van MoederWorden hebben een prachtige kaarten set ontwikkeld die steun en begeleiding kan bieden in je proces.

De set bestaat uit 20 kaarten met creatieve oefeningen en praktische handvatten bij een verliesgeboorte tot ongeveer 20 weken. Naast de set ontvang je ook 2 edelstenen en een bosje droogbloemen.

Het kan heel waardevol zijn om de set na de massage mee te nemen.

De kosten zijn €34,60.

behandeling na miskraam
bottom of page